Workshop bean-to-bar chocolate Indonesië

Workshop bean-to-bar chocolate - Indonesië

Ontdek de Betoverende Wereld van Indonesische Bean-to-Bar Chocolade

Laat je meevoeren op een smaakvolle reis door de rijke wereld van ambachtelijke chocolade met onze workshop ‘Indonesische Bean-to-Bar Chocolade’. Tijdens deze interactieve sessie van twee uur, duiken we in het fascinerende proces van bean-to-bar chocoladeproductie met een focus op de unieke smaken van Indonesische cacaobonen.

Onze ervaren docenten nemen je mee op een avontuurlijke tocht, van de zorgvuldige selectie van cacaobonen tot het ambachtelijke productieproces. Je leert over de kunst van het roosteren, malen en concheren, en ontdekt hoe chocolademakers met passie en toewijding unieke smaakprofielen creëren die elke reep tot een ware delicatesse maken.

Proef de complexe aroma’s en smaken van enkele van de meest exclusieve Indonesische cacaovariëteiten. Laat je zintuigen verrassen door de rijke diversiteit van deze tropische eilanden, waar elke regio een eigen cacaoprofiel heeft.

Deze workshop is de perfecte gelegenheid voor chocoladeliefhebbers om hun kennis te verdiepen en hun smaakpapillen te verwennen. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je plek en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Indonesische bean-to-bar chocolade!

Wij organiseren deze unieke workshop ‘Indonesische Bean-to-Bar Chocolade‘ in samenwerking met Indofoodtours, experts in het verbinden van mensen door middel van de rijke Indische en Indonesische eetcultuur.

Praktische Details:

  • Datum: Zaterdag 8 juni 2024
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Locatie: The Chocolate Shop, Den Haag
  • Prijs: €45 per persoon (inclusief proeverijen, inclusief btw)

Mis deze unieke kans niet om de authentieke smaken van Indonesië te ontdekken in een heerlijke chocoladebeleving. Reserveer vandaag nog je plek!

logo tcs orange
cropped-Indofoodtours-1.png