Ervaringen

Indofoodtours Google My Business
review chocolate dapurpanas bethlehem
Review anoniem Indofoodtours 18-5-2024
Review Joyce Cordus Indofoodtours 18-5-2024
Review L en H Indofoodtours 18-5-2024
indofoodtours o.dil.e
screenshot-Indofoodtour-Whatsapp
WA message anoniem Indofoodtours
review whatsapp anoniem
review chocolate workshop Renate
WA anoniem Indofoodtours
suus.kookt Indofoodtours
review Indofoodtour 8-6-2024
vbwilleke
debsbakerykitchen Indofoodtours
germaine review indofoodtours
indofoodtours ruben datema
mandyandmore Indofoodtours

“Nogmaals bedankt voor de tour (jouw enthousiasme en passie waren aanstekelijk).”

Kristel

“Door het eten vond ik ingang naar het verleden. Wat een bijzondere levensverhalen vertelden jullie, de ondernemers en de deelnemers. Ik heb genoten en het is een absolute aanrader voor jong en oud.”

Betty van Enst

โ€œVoor de zesde keer mee geweest. Zo gezellig en leuk, altijd lekker eten. Iedere toko/warung etc doet zo zโ€™n best. Ontspannen en gezellig genieten!โ€

Stanly Rutten

Indofoodtour berichtje over tour

“Gisteren ONTZETTEND genoten van de indofoodtour te voet. Heerlijk gegeten, lieve gids, genoeg info.Voor mij waren het nieuwe locaties, ik kende alleen Moesson al, ik ga in juni nog een keer. het was een TOPDAG !!!!”

Debbie

โ€œDe Indo Food Tour is ontzettend leuk georganiseerd. Met de fiets verken je de stad Den Haag en bezoek je elke eetplek. Het eten is goed geselecteerd en uiteraard heerlijk. Leuk wat meer te horen over de gerechten en de eetplek zelf. De organisatoren zijn enthousiast en vertellen leuk over elke plek. Ze zorgen ook voor een relaxte sfeer in de groep, zodat het makkelijk is te interacteren met anderen. Ik kan de tour zeker aanbevelen indien je van eten en gezelligheid houdt.โ€

Anoniem

Review Indofoodtour november 2023 regulier
review chocolate Suzanne
Review Petra de Haas Indofoodtours 18-5-2024

โ€œZoals je uit onze Facebook-post en Insta-stories kunt opmaken, hebben we genoten van de fietstocht, het lekkere eten, de super goede sfeer, de begeleiding, de gezellige mensen met hun persoonlijke verhalen en het perfecte fietsweer. Alles is heel soepeltjes gegaan, heel ontspannen. Achteraf ben ik heel blij dat Henk en ik de fietstour hebben gedaan, want zo zagen we meer van Den Haag en gingen we ook veel verder de stad in dan als we te voet waren gegaan!โ€

Henk en Meta

Review Indofoodtour prive november 2023
Review Sylvia Cordus Indofoodtours 18-5-2024
review-Indo-Food-History-Tour-Petra-de-Haas
review-Indo-Food-History-Tour
studententour review
review chocolate workshop Tessa
anjascheij Indofoodtours
jhv review indofoodtours
review ift 30-3-24
Review Indofoodtours 6-4-2024

“Ik vond het hartstikke leuk. Ook om andere Indoโ€™s weer te ontmoeten en hun achtergrond verhalen te horen en wat hun interesseerde om deel te nemen. Ik hoop binnenkort weer aan te kunnen sluiten in leuk gezelschap.”

Anoniem

โ€œWij vonden de Indofoodtour heel geslaagd! Het eten was echt waanzinnig goed, de restaurants verschillend en uniek en de sfeer was top! Helena weet ontzettend veel en vertelt het op een leuke manier. Heel leuk om beter kennis te maken met de Indische / Indonesische eetcultuur in Nederland! Aanrader dus.โ€

Debbie Bodewes

Review Poengkew Indofoodtours 18-5-2024

Over Indofoodtours

Eet jezelf een weg door Indisch en Indonesisch Den Haag. Er zijn tours te voet en op de fiets.

(c) 2016-2023, Eating Habits

Indofoodtours Google Reviews

onderdeel van

Eating Habits turquoise klein