Ga mee met de Indofoodtour

(deze tour is op de fiets)

Tijdens de Indofoodtour eet je je een weg door Den Haag.
Want waarom zou je alleen maar naar één restaurant of toko
gaan als je er op een dag meerdere kunt bezoeken? Je proeft
verschillende Indische en Indonesische gerechten en je
leert meer over de achtergrond van deze gerechten. Ook bezoek
je een aantal bijzondere historische en culturele punten die
maken dat Den Haag dé Indofood hoofdstad van Nederland is.

Wat krijg je?

 • 4 culinaire stops in Den Haag met verschillende zoete en hartige specialiteiten uit de (Chinees-)Indische/Indonesische/Molukse keuken;
 • Niet alleen snacks, maar ook maaltijden. Deze maaltijden deel je per tweetal;
 • Typisch Indonesisch drankje voor onderweg;
 • Toetje naar keuze;
 • Achtergrondverhalen en informatie over de gerechten;
 • Kennismaking met de diverse ondernemers achter de eetgelegenheden;
 • Wetenswaardigheden over Indisch/Indonesisch Den Haag;
 • Een heleboel gezelligheid!

Waar moet je zelf voor zorgen?

 • Een goed humeur;
 • Een gezonde eetlust;
 • Niet-knellende kleding (vooral rond de buikregionen), eventueel regenkleding en makkelijk schoeisel;
 • Openstaan voor smaken en gerechten die misschien niet standaard zijn voor jou;
 • Een fiets is niet inbegrepen in deze tour. Die zul je zelf moeten meenemen of moeten huren. Een OV fiets is de voordeligste optie om een fiets te huren. Meer informatie over OV-fietsen https://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets/

Zo nodig:

 • Een fles water voor onderweg;
 • Een bakje of – ga helemaal in stijl met je eigen rantang – om eventuele leftovers mee te nemen;
 • Een tas voor extra boodschappen.

Let op:

Aangezien we specifieke gerechten gaan eten en hier niet vanaf zullen wijken, is het niet altijd mogelijk om volledig met een tour mee te doen als je bepaalde voedselallergie of dieetvoorkeur hebt. Eventuele kruisreacties kunnen wij ook niet uitsluiten. Wil je nagaan of je met jouw allergie of intolerantie kan meedoen, neem voordat je boekt contact op via info@indofoodtours.nl

“Voor de zesde keer mee geweest. Zo gezellig en leuk, altijd lekker eten. Iedere toko/warung etc doet zo z’n best. Ontspannen en gezellig genieten!”

Stanly Rutten

“Door het eten vond ik ingang naar het verleden. Wat een bijzondere levensverhalen vertelden jullie, de ondernemers en de deelnemers. Ik heb genoten en het is een absolute aanrader voor jong en oud.”

Betty van Enst

snacks Indofoodtour

6 uur

ca. 20 km

4 stops

NL

Wij vonden de Indofoodtour heel geslaagd! Het eten was echt waanzinnig goed, de restaurants verschillend en uniek en de sfeer was top! Helena weet ontzettend veel en vertelt het op een leuke manier. Heel leuk om beter kennis te maken met de Indische / Indonesische eetcultuur in Nederland! Aanrader dus.

Debbie Bodewes

“Ik vond het hartstikke leuk. Ook om andere Indo’s weer te ontmoeten en hun achtergrond verhalen te horen en wat hun interesseerde om deel te nemen. Ik hoop binnenkort weer aan te kunnen sluiten in leuk gezelschap.”

Anoniem

serving diner Indofoodtour
Es campur Indofoodtour
Toko eigenaar Indofoodtours

Liever een privé tour boeken? Dat kan. Klik op onderstaande knop voor de voorwaarden en om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Ayam penyet - Indofoodtours
Soto Betawi - Indofoodtours
Pempek Selam Indofoodtours Den Haag

De Indo Food Tour is ontzettend leuk georganiseerd. Met de fiets verken je de stad Den Haag en bezoek je elke eetplek. Het eten is goed geselecteerd en uiteraard heerlijk. Leuk wat meer te horen over de gerechten en de eetplek zelf. De organisatoren zijn enthousiast en vertellen leuk over elke plek. Ze zorgen ook voor een relaxte sfeer in de groep, zodat het makkelijk is te interacteren met anderen. Ik kan de tour zeker aanbevelen indien je van eten en gezelligheid houdt.

Anoniem

“Zoals je uit onze Facebook-post en Insta-stories kunt opmaken, hebben we genoten van de fietstocht, het lekkere eten, de super goede sfeer, de begeleiding, de gezellige mensen met hun persoonlijke verhalen en het perfecte fietsweer. Alles is heel soepeltjes gegaan, heel ontspannen. Achteraf ben ik heel blij dat Henk en ik de fietstour hebben gedaan, want zo zagen we meer van Den Haag en gingen we ook veel verder de stad in dan als we te voet waren gegaan!”

Henk en Meta

Indofoodtours bij Isaku iki