Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

 

Praktisch

Ik doe mee met de tour te voet. Wat is de totale afstand die gelopen wordt?

De route is ongeveer 6 kilometer. Bij alle eetstops kun je zitten. Ook is er op elke plek een mogelijkheid om naar het toilet te gaan. We doen sowieso lekker in stijl pelan pelan (=rustig aan).

Ik doe mee met de tour op de fiets? Wat is de totale afstand die gefietst wordt?

De route is ongeveer 20 kilometer. Bij alle eetstops kun je zitten. Ook is er op elke plek een mogelijkheid om naar het toilet te gaan. We doen sowieso lekker in stijl pelan pelan (=rustig aan). 

Ik heb een cadeaukaart gekocht. Hoe lang is deze in te wisselen?

De cadeaukaart is tot 1 jaar naar aankoop geldig en in te wisselen voor een (deel)bestelling op een van onze tours.

Hoe kan ik betalen?

Nadat je de datum hebt geselecteerd, dien je direct te betalen. Dan is je deelname gegarandeerd. Je betaling verloopt via onze boekingssysteem FareHarbor. Hier kun je kiezen uit onder andere Ideal (Nederland), Bancontact (België) of creditcard.

Tot wanneer kan ik mezelf opgeven?

Je kunt je tot 5 dagen voor de datum van de tour opgeven zolang het maximale aantal deelnemers (11) nog niet bereikt is.

Wat jammer, ik kan niet op de aangegeven datum/data. Wordt de Indofoodtour ook op andere data gehouden?

Zolang er animo is, blijven wij de Indofoodtour organiseren! Wil je de Indofoodtour voor je eigen groep organiseren (minimaal 5 deelnemers, maximaal 11, neem dan contact op via de speciale prive tour pagina)

Ik ben Indo/Moluks en redelijk thuis in de wereld van Indofood. Is deze foodtour wel geschikt voor mij?

Dat ligt eraan wat je eruit wilt halen. Als je gewoon een hele middag lang lekker Indofood wilt snoepen en tussendoor ook nog wat leuke wetenswaardigheden wilt horen, dan is deze Indofoodtour zeker ook voor jou. Naast een aantal bekendere Indofood gerechten, proeven we ook van wat minder standaard gerechten en lekkernijen. Ook is er aandacht voor een stukje geschiedenis en culturele zaken. Inmiddels zijn er al veel mede-Indo’s en -Molukkers meegeweest tijdens de tour en die vonden het geen belemmering 😉

Ik heb geen Indo/Molukse achtergrond, is deze tour wel geschikt voor mij?

Als je van eten en gezelligheid houdt, dan is deze tour geschikt voor iedereen. Ongeacht je afkomst.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Die vind je hier: algemene voorwaarden

 

Eten en drinken

Wat gaan we eten tijdens de Indofoodtour?

Indofood! En het gaat niet alleen maar om hapjes, maar er zitten ook hele maaltijden bij. Die deel je wel per tweetal. En dat is het enige wat we erover kunnen zeggen. Want wat we precies gaan eten, dat is een verrassing. Niet voor ons foodtourbegeleiders natuurlijk, wel voor jou als deelnemer.

Ik heb allergieën, kan ik meedoen?

Aangezien we specifieke gerechten gaan eten en hier niet vanaf zullen wijken, raden wij je af met deze foodtour mee te doen wanneer je een bepaalde voedselallergie hebt. Eventuele kruisreacties kunnen wij ook niet uitsluiten. Wil je nagaan of je met jouw allergie of intoleratie kan meedoen, neem voordat je boekt contact op via info@indofoodtours.nl

Ik ben zwanger, kan ik meedoen?

Heb jij even geluk! Het eten tijdens deze Indofoodtour is geschikt voor zwangeren. Geen rauwe ingrediënten die niet rauw mogen zijn of voedingsmiddelen die worden afgeraden bij zwangerschap. Dus je kunt gewoon gezellig meedoen.

Ik eet vegetarisch, kan ik meedoen?

Er zullen een aantal vegetarische gerechten tussen zitten, maar lang niet allemaal. Aangezien we specifieke gerechten gaan eten en hier niet vanaf zullen wijken, zou dat betekenen dat je niet met alles mee kunt eten. De keuze is aan jou .

Ik eet vegan, kan ik meedoen?

Deze foodtour is niet vegan en daarmee kan in deze Indofoodtour helaas ook geen rekening worden gehouden.

Ik eet halal, kan ik meedoen?

Een groot deel van de locaties die wij bezoeken serveren halal eten, maar niet allemaal. Hier houden wij ook niet speciaal rekening mee. Elke tour is anders en er worden regelmatig tours gehouden met alleen maar halal eten op het menu. Wil je weten of je meekunt, neem dan vooraf contact op via info@indofoodtours.nl

Kan ik overal alcohol bestellen?

Nee helaas. Sommige locaties die wij aandoen hebben een halal keurmerk of geen alcoholvergunning. Het is daarom niet altijd mogelijk om alcohol te bestellen.

 

Privé tour 

Ik heb nog wat vragen of ik wil graag een privétour boeken (minimaal 5, maximaal 11 personen)!

Een privétour is mogelijk met minimaal 5, maximaal 11 personen. De datum in overleg mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag. Voor verdere voorwaarden en meer informatie ga naar de speciale privé tour pagina via deze link.

 

Algemene voorwaarden

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Die vind je hier: algemene voorwaarden